eur:
398.2
usd:
359.93
bux:
74189.72
2024. október 1. kedd Malvin
Moszkva, 2018. július 1.A spanyol Andrés Iniesta, miután csapata 4-3-ra kikapott az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjének Spanyolország – Oroszország mérkőzésén, a hosszabbítás utáni büntetőpárbajban a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. július 1-jén. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Visszavonul Andrés Iniesta, minden idők egyik legjobb középpályása

A spanyol játékos több mint 20 éves karrierjét zárja le.

Generációjának egyik legkiemelkedőbb játékosa, a spanyol futball történetének egyik legjobbja, Andrés Iniesta visszavonul - írja a player.hu. Mint írják,

a hírt több forrás is megerősítette, a hivatalos bejelentés október 8-án várható.

A Barcelona által kinevelt Andrés Iniesta alapembere volt a Barca legsikeresebb időszakának, valamint annak a spanyol válogatottnak is, amely fennállása óta a legeredményesebb időszakát élte.

A nemzeti válogatott tagjaként két Európa-bajnokságot és világbajnokságot nyert, a 2010-es vb döntőjében ő rúgta a győztes gólt a hollandok ellen. A Barcelona játékosaként négyszer volt Bajnokok Ligája-győztes, kilencszer nyerte meg a klubbal a spanyol bajnokságot és háromszor a klub-vb-t. Az UEFA 2012-ben az év játékosának választotta.

2002 és 2018 között játszott a Barcelonában, majd egy ideig Japánban, végül pedig az Egyesült Arab Emírségekben futballozott.

Címlapról ajánljuk
Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

A dél-libanoni offenzívával az lehet az izraeli hadsereg célja, hogy a 60 ezer evakuált embert vissza lehessen költöztetni Észak-Izraelbe, illetve a határ menti zónában lévő demarkációs vonalnál felszámolja a Hezbollah katonai infrastruktúráját – mondta az InfoRádióban a Migrációkutató Intézet vezető kutatója. Tárik Meszár hozzátette: a libanoni kormánynak is érdeke, hogy hosszabb távon demilitarizált övezet legyen a libanoni–izraeli határ.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×