eur:
396.34
usd:
370.99
bux:
71039.98
2024. június 26. szerda János, Pál
Kylian Mbappé a francia válogatott edzésén a Puskás Arénában 2021. június 18-án. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő francia válogatott Magyarország ellen lép pályára június 19-én Budapesten.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Újabb árulkodó jel, hogy Kylian Mbappé Madridba tart, sőt…

Még mindig nem történt hivatalos bejelentés, de egyre nagyobb a valószínűsége, hogy Kylian Mbappé hamarosan a Real Madridba igazol. A világbajnok csatár állítólag már az új otthonát is megtalálta.

A francia válogatottal 2018-ban világbajnokságot nyerő támadó a Paris Saint-Germainnel remek szezont zárt, a bajnokságot és a Francia Kupát is megnyerte. Mbappé minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzésen 44 gólt lőtt a 2023/2024-es idényben, de új kihívásra vágyik, hiszen a Bajnokok Ligáját egyszer sem tudta elhódítani a párizsi sztárcsapattal.

„Úgy gondolom, hogy mindennek megvan a maga ideje. Hamarosan bejelentem, hogy hol folytatom. Néhány nap múlva, úgyhogy szerintem nincs gond” – idézi az Origo a 25 éves klasszis korábbi szavait, aki 256 góljával klubrekorderként távozhat a párizsi klubtól.

Az F1-es Monacói Nagydíjon is feltűnő Mbappé minden bizonnyal a Real Madridban folytatja karrierjét, amit megerősít, hogy nemrég a spanyol fővárosban vásárolt ingatlant. Spanyol és francia sajtóhírek szerint a világbajnok csatár néhány héttel ezelőtt egy Madrid környékén található luxusnegyedben, a „spanyolországi Beverly Hillsben” tett szert egy luxusvillára.

Hírek szerint az új otthona a spanyol főváros központjától mintegy 30 percnyi autóútra található Pozuelo de Alarcon településen található; a házban ráadásul korábban a Real Madrid ötszörös BL-győztes legendája, Gareth Bale lakott – olvasható.

A környéken egyébként rengeteg híresség birtokol luxusvillát, a futballsztárok közül Cristiano Ronaldo, Karim Benzema és Sergio Ramos említhető, a hollywoodi filmcsillagok közül pedig Penelope Cruznak és Javier Bardennek is van háza a „spanyolországi Beverly Hillsben”.

Címlapról ajánljuk

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×