eur:
389.18
usd:
363.85
bux:
68140.32
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
LIVERPOOL, ENGLAND - DECEMBER 23: Dominik Szoboszlai of Liverpool gestures during the Premier League match between Liverpool FC and Arsenal FC at Anfield on December 23, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)
Nyitókép: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Így éli meg Szoboszlai Dominik Jürgen Klopp távozását – videó

Szoboszlai Dominik, a Liverpool magyar középpályása sérülése után kiváló játékkal és góllal tért vissza a Premier League-be, csapata 4–1-re nyert a Chelsea ellen. A magyar válogatott csapatkapitánya egy meccs utáni interjúban elmondta, mindent megtesznek azért, hogy Jürgen Klopp trófeákkal távozzon Liverpoolból.

Mint arról az Infostart is beszámolt, Jürgen Klopp január 26-án jelentette be, hogy távozik a Liverpool vezetőedzői posztjáról, és szünetet tart edzői pályafutásában. A hír futótűzként terjedt a sajtóban, sokan már biztosan tudni vélik, ki lesz az utódja. Ami biztos, Szoboszlai Dominik a hírtől függetlenül is remekül játszott.

A szerda esti meccs után az egyik sportriporter megkérdezte, hogyan éli meg az 56 éves edzőlegenda távozását, amire így válaszolt: „Természetesen mindenki számára sokk volt, senki sem számított erre. Elsősorban mindenki egymásért dolgozik, ott vagyunk egymásnak, de most még fontosabb, hogy érte a lehető legtöbb trófeát elhódítsuk a szezon végén” – idézi szavait a Hírado.hu.

Szoboszlai Dominik arról is beszélt, hogy nem a vezetőedzőjük búcsújára, hanem az aktuális mérkőzések megnyerésére fókuszálnak. Véleménye szerint a Liverpool erénye a Chelsea ellen az volt, hogy jobban akarták a győzelmet, mint ellenfelük. Ez a mentalitás egyébként is tükrözi a Liverpool szellemét, Klopp távozása pedig egyértelműen extra löketet ad a játékosoknak.

A hatszoros BL-győztes Liverpool ebben a szezonban még mindig megnyerheti az összes sorozatot, amiben elindult, hiszen a Premier League tabelláját jelen pillanatban öt ponttal vezeti, tagja az FA-kupa és az Európa-liga nyolcaddöntős mezőnyének, mindkét sorozatban ellenfélre várnak a vörösök. A Ligakupa lehet az első trófea, amelyet elhódít Klopp együttese, ugyanis február 25-én a Wembley Stadionban játszanak döntőt azzal a Chelsea-vel, amely ellen nagyon magabiztosan nyertek szerdán.

Jürgen Klopp a Chelsea ellen egy új rekordot is felállított: Mindössze 318 bajnoki mérkőzés volt neki szükséges ahhoz, hogy elérje a 200 Premier League-győzelmet a Liverpool élén, ilyen kevés meccs alatt ez a mérföldkő senkinek sem jött össze korábban.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×