eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j) és csapattársa, Virgil van Dijk a Tottenham Hotspur elleni mérkőzés végén az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. szeptember 30-i játéknapján Londonban. A Tottenham 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Cristiano Ronaldóéhoz hasonlították Szoboszlai Dominik lövését

A Liverpool harmadik legjobb játékosának minősítette osztályzatai alapján a BBC Szoboszlai Dominikot a West Ham United elleni Ligakupa- (másképpen Carabao Cup-) negyeddöntő után. A magyar válogatott csapatkapitánya a negyedik gólját szerezte a Vörösök mezében.

A Manchester United elleni gyengébb teljesítménye után a brit médiában sok kritikát adó középpályás a mérkőzés első gólját lőtte a West Ham United ellen az Anfield Roadon. Ezúttal 61 percet játszott, de nem a teljesítménye miatt cserélte le Jürgen Klopp, hanem mert játéklehetőséget kívánt adni másoknak is, és már gondolt a szombati, Arsenal elleni rangadóra.

Szoboszlainál csak két játékos, Harvey Elliott és Curtis Jones kapott magasabb osztályzatot az 5-1-re megnyert találkozó után. Ez volt a negyedik gólja a Liverpoolban, ezekből hármat a tizenhatoson kívülről szerzett.

A mostani bomba után a Sky Sports „Cristiano Ronaldo-szerűnek” minősítette a lövést.

A közösségi médiában erőre kaptak a Liverpool- és Szoboszlai-rajongó szurkolók, akadt, aki megjegyezte: akik hangosan bírálták a középpályást a MU elleni mérkőzés után, most ugyanazzal a hangerővel ünnepeljék.

A Liverpool nagyon nehéz program elé néz a következő szűk három hétben. Szombaton az Arsenal – az egyetlen csapat, amely megelőzi a Poolt a Premier League tabelláján – lesz az ellenfél, az Anfield Roadon. Utána következi a Burnley, idegenben, a Boxing Day-n, december 26-án, a hagyományos fordulóban.

Január elseje a következő dátum, a Newcastle United elleni bajnoki meccs, újra az Anfielden. Hat nappal később megint az Arsenal lesz az ellenfél, de az Emiratesben, Londonban. A kiírás szerint két nappal később következne a Fulham elleni Ligakupa-elődöntő első mérkőzése.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×