eur:
389.26
usd:
362.5
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - AUGUST 19: Tori Bowie of the United States celebrates winning gold in the Womens 4 x 100m Relay Final on Day 14 of the Rio 2016 Olympic Games at the Olympic Stadium on August 19, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)
Nyitókép: Getty Images/ Ian MacNicol

Teljesen váratlanul meghalt az olimpiai bajnok futó

Váratlanul, mindössze 32 évesen elhunyt Tori Bowie atléta, az amerikaiak olimpia és világbajnok sprintere.

Az egykori kiváló sportoló halálának okát egyelőre nem közölték.

Bowie a 2016-os riói olimpián háromszor állt dobogón, a 4x100 méteres női váltó tagjaként arany-, egyéniben 100 méteren ezüst-, 200-on pedig bronzérmet nyert.

Egy évvel később a londoni világbajnokságon 100 méteren diadalmaskodott úgy, hogy az utolsó pillanatban "dobta" be magát, amivel egyetlen század különbséggel előzte meg az elefántcsontparti Marie-Josee Ta Lout. A brit fővárosban még a váltóval is győzött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×