eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Close up of hockey puck and stick during a match with players in the background.
Nyitókép: skynesher/Getty Images

Angliába szerződött az UTE válogatott kapusa

A szezon hátralevő részét az angol Coventry Blaze csapatában tölti az Újpest válogatott kapusa. Rajna Miklóst a lila-fehérek adták kölcsön. a szigetországba azért, hogy a tavaszi A-csoportos világbajnokságig folyamatos játéklehetősége legyen.

Rajna Miklóst, a magyar jégkorong-válogatott kapusát a folyamatos játéklehetőség miatt engedték el - olvasható a klub honlapján. Mint ismert, az UTE már befejezte az idei Erste Liga-idényt, miután négy mérkőzésen alulmaradtunk a DAB elleni rájátszás-kvalifikációs párharcban.

Ebben a sportolóval rövid interjút is készítettek, ebben azt mondja, hogy volt ajánlata Szlovákiából, valamint a Coventry csapatától is. Szerinte az angol liga egy nagyon színvonalas bajnokság, illetve itt több játéklehetőséget is tudtak ígérni, ami a válogatott szempontjából nagyon fontos. Van még tizennégy meccsünk az alapszakaszból, ez a kitérő biztosan egy nagyon hasznos tapasztalat lesz a válogatott és a újpesti karrierem szempontjából is.

Tapasztalatairól is beszélt. Úgy fogalmazott: "az edzés nagyon jó, pörgős volt. Sok kanadai, sok légiós van a csapatban, magas a színvonal. A liga átlag nézőszáma 3000 fő, ami amellett, hogy mutatja a bajnokság minőségét, jó tapasztalat is lesz, mert így hétről hétre sok szurkoló előtt játszhatok.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×