eur:
394.26
usd:
370.42
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A ferencvárosi Sigér Dávid gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójából elhalasztott, a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött játszott Ferencvárosi TC - Debreceni VSC mérkőzésen a Groupama Arénában 2020. május 23-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Sigér Dávid súlyos sérülést szenvedett

Egyetlen rossz mozdulat okozta a bajt, hosszú kihagyás következik.

Súlyos sérülést szenvedett Sigér Dávid, a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapatának válogatott középpályása. A Nemzeti Sport értesülései szerint a 30 éves futballista az együttes szerdai edzésén egy rossz mozdulat következtében dőlt ki a sorból. Az orvosi vizsgálatok szerint a térdében elszakadt a keresztszalag.

A 14-szeres válogatott játékosra így műtét vár, és várhatóan legalább nyolc hónapot ki kell hagynia.

Sigér az előző szezonban 35 tétmérkőzésen lépett pályára a Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt zöld-fehéreknél, valamint lehetőséget kapott a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×