eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A portugál Cristiano Ronaldo a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A Juventus alelnöke szerint Ronaldo marad

"Ronaldo hétfőn ismét edzésbe áll, és velünk marad" - nyilatkozta Nedved a Sky Sport Italiának.

Pavel Nedved, a Juventus labdarúgóklub alelnöke szombaton közölte, hogy Cristiano Ronaldo a torinói csapat játékosa marad.

Az Európa-bajnok portugál csatárnak még egy évig van szerződése a Juvéval, de médiaértesülések szerint a Paris Saint-Germain élénken érdeklődik iránta.

A Juventus szombaton 3-1-re legyőzte a Cesenát az első nyári edzőmérkőzésen. Paulo Dybala izomproblémák miatt nem lépett pályára. Vele kapcsolatban az alelnök elmondta, hogy várhatóan a következő napokban találkoznak az ügynökével a jövő nyáron lejáró szerződésének meghosszabbítása érdekében.

A friss Európa-bajnok Giorgio Chiellini megállapodása június 30-án lejárt, a menedzsere elárulta, hogy a klub részéről még nem tárgyaltak velük a közös folytatásról. Nedved szerint amikor a tapasztalt hátvéd visszatér a pihenőjéről, beszélni fognak vele.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×