eur:
392.92
usd:
365.8
bux:
66608.06
2024. április 26. péntek Ervin
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője, valamint a brit Lewis Hamilton és a finn Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzői (b-j) a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Spanyol Nagydíjának kezdete előtt a montmelói pályán 2021. május 9-én.
Nyitókép: MTI/AP pool/Emilio Morenatti

Max Verstappen kerek perec megmondta, mit gondol Lewis Hamilton vasárnapi megmozdulásairól

Közösségi oldalán azt is ígérte, továbblép a történteken.

A Lewis Hamiltonnal történt ütközését követően kórházba került Max Verstappen a közösségi médiában fordult szurkolóihoz vasárnap este. Ismert, a forumla-1-es Brit Nagydíj első körében a belső ívről lökte ki őt a versenyből a brit mercedeses, amely miatt Hamiltont meg is büntették, de Verstappen kiesett a versenyből és kórházba is került a falba csapódása után.

"Örülök, hogy rendben vagyok. Nagyon csalódott vagyok, hogy így vettek ki a versenyből. A büntetés nem segít rajtunk, nem teszi jogossá Lewis veszélyes manőverét, amit a pályán mutatott be" - emlékezett vissza. "Az ünneplése, miközben én a kórházban voltam, tiszteletlen volt és sportemberhez nem méltó viselkedés. De továbblépek" - szögezte le.

Lewis Hamilton 10 másodperces időbüntetése ellenére is megnyerte a Brit Nagydíjat. Az ünneplését követően a brit Sky Sportsnak adott interjúban azt mondta, nem is tudott arról, hogy Verstappent kórházba vitték - olvasható az M4Sport.hu portálon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ugrik az OTP részvénye

Ugrik az OTP részvénye

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×