eur:
389.41
usd:
363.36
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Davis Camara, a Telekom Veszprém vezetőedzője a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B csoportjának 10. fordulójából elhalasztott Barcelona -Telekom Veszprém mérkőzésen Barcelonában 2021. február 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Enric Fontcuberta

Nagy László elmondta, van-e edzőkérdés Veszprémben

A Veszprém a Barcelona elleni két vereség után a szlovén Celje otthonában folytatja a férfi kézilabda Bajnokok Ligáját. A klub sportigazgatója szerint a játékosoknak kell jobb teljesítményt nyújtaniuk, nem David Davis edzőnek.

A januári, egyiptomi kézilabda-világbajnokság után egyelőre nincs csúcsformában a Telekom Veszprém, a Bajnokok Ligájában az FC Barcelona ellen mindkét párharcát simán elveszítette, és pontot vesztett a magyar bajnokságban is a Csurgó otthonában.

"Talán nem az élete legjobb formájában van a csapat, de bízom benne, ha nem is könnyen, de a Celjét legyőzi. Tudjuk a meccs jelentőségét, ennek ismeretében lépnek a fiúk pályára" – mondta a csütörtök esti, újabb BL-mérkőzés előtt Nagy László, a klub sportigazgatója. A formahanyatlás okaként jelezte, a világbajnokság sokat kivett a játékosokból, de erre nem hivatkozhatnak, hiszen ez az összes élgárdát negatívan érinti.

Azt is hangsúlyozta, hogy noha az európai szövetség úgy döntött, hogy a sok elmaradt meccs miatt a csoportkörből minden csapat továbbjut majd a nyolcaddöntőbe, nem lazítanak. "Egy ilyen szintű csapatnak minden mérkőzés fontos, mindig a következőre koncentrálunk. Minden meccset szeretnénk megnyerni, nincs taktikázás, az a taktika, hogy győztesen hagyjuk el a pályát minden egyes mérkőzésen" – mondta Nagy László.

Arra a kérdésre is válaszolt, hogy az utóbbi hetek gyengébb eredményei után felvetődik-e David Davis vezetőedző esetleges leváltása.

"Nem hinném, a részemről biztos nem, és én vagyok a felelős a szakmáért a klubnál. Edzőkérdés nem merülhet fel, a játékosoknak kell jobb teljesítményt nyújtaniuk. Fel vannak készítve fizikailag, mentálisan, taktikailag, el kell végezni a munkát a pályán, ezt az edző nem tudja megtenni helyettük" – mondta a korábbi kiváló jobbátlövő.

A Barcelona elleni vereségek után sem változott a Veszprém célja a BL-ben: be akar jutni a Final Fourba, és ha már ott van, végre meg is nyerné. "Ehhez a csapat és az edző minden támogatást megkap. Bízunk továbbra is bennük, ez nem kérdés" – mondta a klubigazgató.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, elesett Berdicsi – Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Békekonferencia lesz a háború lezárásáról, elesett Berdicsi – Híreink az ukrán frontról csütörtökön

ATACMS típusú nagy hatótávolság rakétákkal lőtte az ukrán haderő Luhanszkot, több tucat orosz katona meghalt. Támadás érte Odesszát, legalább 13 áldozatról tudni, többnyire civilekről. Valószínűleg kilőtt az orosz haderő egy amerikai HIMARS-rendszert. Az orosz haderő tovább nyomul Ocseretinétől nyugatra. Ukrajna szerint 120 összecsapás történt 24 órán belül az orosz alakulatokkal. Svájcban béketárgyalás lesz a háború lezárásáról, de Oroszország nem megy el. Moszkva ma bejelentette: orosz kézre került a donyecki Berdicsi. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×