eur:
392.37
usd:
365.87
bux:
66823.06
2024. április 26. péntek Ervin
Dzsudzsák Balázs, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságról hazatérő magyar labdarúgó-válogatott játékosa a fővárosi Hősök terén tartott ünneplésen 2016. június 27-én. Az előző napon a csapat kikapott Belgiumtól a nyolcaddöntőben, így kiesett.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Nagy dobásra készül a Debrecen, az a kérdés, Dzsudzsák benne lesz-e

Kiesett az NB I-ből a DVSC labdarúgócsapata, ennek ellenére több válogatott labdarúgó is a klubnál folytathatja.

A legnagyobb kérdés, hogy a válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs visszatér-e utolsó magyar klubjához. Azt megerősítették, hogy az előző idényben még csapatkapitányként futballozó, de most szakmai igazgatóként dolgozó Tőzsér Dániel beszél a jelenleg klub nélküli szélsővel.

A Bors információi szerint Dzsudzsák szeretne hazatérni, és tetszett is neki a debreceniek megkeresése, de a menedzsere, Vörösbaranyi József azt szeretné, ha pártfogoltja néhány évig még külföldön futballozna, például Cipruson, és nem a magyar másodosztályban.

A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB II-re készülő DVSC több válogatott labdarúgó érkezését is bejelentheti, például a 22-szeres válogatott Korhut Mihályét, aki a hírek szerint ahhoz kötötte a visszatérését Debrecenbe, hogy Dzsudzsák Balázssal is megállapodjon a klub. A balhátvéd jelenleg az Arisz Szaloniki futballistája, de a görög média már kész tényként számolt be arról, hogy hazatér.

A kapus, Hegedüs Lajos a Puskás Akadémiától érkezhet, míg a 34-szeres válogatott Varga József szintén a PAFC-tól térhet vissza a Lokihoz, amelyben 2008 és 2016 között 155 bajnokin szerepelt. Paksról Poór Patrik csatlakozhat a debreceniekhez, míg Kisvárdáról Tischler Patrik.

A DVSC péntek délután sajtótájékoztatót tart majd, ahol a klub előzetes bejelentése szerint új futballistákat is bemutatnak, illetve egyéb, a klub életével kapcsolatos döntésekről beszámolnak majd.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×