eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: hungaroring.hu

Rekord dőlhet meg a Hungaroringen

Rekordbevételre számít a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója a hétvégi Formula-1-es Magyar Nagydíjon. Gyulay Zsolt megjegyezte, hogy rengeteg holland szurkolót várnak a nyári szünet előtti futamra.

Az elmúlt nyolc év adatai alapján a tavalyi év az egyik legjobb év volt bevétel szempontjából a Magyar Nagydíjon, most ehhez képest még 10 százalékkal jobban állnak a szervezők nézőszámban és bevételben is - mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

"Bízom abban, hogy többen lesznek, mint tavaly, nem sok szabad hely van már. A jegyeladások alapán rekordbevételre számítunk"

- közölte az InfoRádió Aréna című műsorában az elnök-vezérigazgató,

Jegyelővétel

A vasárnapi verseny után, hétfőn már elkezdődik a jegyértékesítés a 2019-es évre, tehát már kész jegystratégiával vágnak neki a következő szezonnak, így rengeteget számít a jegyelővétel - jegyezte meg Gyulay Zsolt.

"Gyakorlatilag elővételben kel el a jegyek több mint 90 százaléka, de a napi kasszák is nagyon fontosak"

- tette hozzá az elnök-vezérigazgató.

Az ország egyik legnagyobb turisztikai eseménye

A versenyt annak ellenére, hogy a magyar látogatók kedvezményeket kapnak, még mindig nagyobb számban látogatják külföldiek, mintegy nyolcvan százalék az arányuk, de ez a nemzetközi futamokra is jellemző.

"A hollandok teljes mértékben megtöltik a pályákat. A Német Nagydíjon is lehetett látni, és nálunk is a jegyelővételben, hogy a hollandok most nagyon vezetnek, a németekkel is nagyon partiban vannak" - vélekedett Gyulay Zsolt.

Az interjút teljes terjedelmében szerda este hat órától az InfoRádió Aréna című műsorában hallgathatják meg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×