eur:
392.04
usd:
361.64
bux:
73405.04
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Felszállás közben lecsúszott a kifutóról egy repülőgép Katmanduban, halottak is vannak. Forrás: X / JACDEC
Nyitókép: Forrás: X / JACDEC

Tömegszerencsétlenség történt egy nepáli repülőtéren - videó

Felszállás közben lecsúszott a kifutóról egy repülőgép Katmanduban, sok a halott.

A baleset a Tribhuvan nemzetközi repülőtéren történt. A nepáli média által bemutatott videókon látható, hogy az 50 utas befogadására alkalmas CRJ200-as repülőgép még alig emelkedett el a kifutópályától, amikor irányt változtatva elfordult, majd lezuhant és kigyulladt. A felvételek szerint a repülőtér közelében nagy tűz ütött ki, és füstfelhők emelkedtek a magasba.

A rendőrségi közlemény szerint 18 holttestet szabadítottak ki a roncsok közül, és a szerencsétlenséget csak a pilóta élte túl, akit kórházba szállítottak.

A Pokharába tartó repülőgépen a légitársaság közleménye szerint két pilóta és 17 szerelő utazott, egy kivételével mindannyian nepáli állampolgárok voltak. A külföldi állampolgár nemzetiségét nem közölték.

A szerelők egy másik gép javítása miatt repültek volna Pokharába. A repülőteret a szerencsétlenséget követően ideiglenesen lezárták.

Címlapról ajánljuk
Nagykoalíciós alkotmánymódosítással védenék meg a német alkotmánybíróságot

Nagykoalíciós alkotmánymódosítással védenék meg a német alkotmánybíróságot

Az elmúlt időszakban ritkának számító összefogás alakult ki a német kormánykoalíció pártjai és az ellenzéki konzervatív pártszövetség, a CDU/CSU között. A közös cél a karlsruhei alkotmánybíróság védelme, annak megakadályozása, hogy szélőséges erők befolyásolhassák a testület tevékenységét. Ennek érdekében az alaptörvény reformjára van szükség.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×