eur:
387.69
usd:
357.07
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
A Hamász fegyveresei 2023. október 7-én egy túszt hurcolnak a gázai Al-Sifa kórház folyosóján. Forrás: X / Dave
Nyitókép: Forrás: X / Dave

Videó van arról, hogy túszokat hurcolászott a Hamász Gáza legnagyobb kórházában

Az Al-Sifa kórház egyik biztonsági kamerája rögzítette, amint a szélsőséges fegyveresek több, Izraelből elrabolt foglyot hurcolnak az épület folyosóján.

Az X-en (korábban Twitter) közzétett videón előbb egy nepáli és egy thaiföldi állampolgárt rángatnak a Hamász fegyveresei a kórház folyosóján, majd egy, valószínűleg haslövést kapott foglyot tolnak be a folyosóra. A szerencsétlen sokkos állapotban lehet, egyik lába lelóg a hordágyról.

A felvételeket az izraeli hadsereg adta közre. Ezzel is igazolni akarják, hogy az Al-Sifa kórházban lehetett a Hamász egyik katonai központja, és az intézmény területén túszokat tartottak fogva, valamint fegyvereket tároltak az iszlám szélsőségesek.

Az izraeliek szerint a Hamász 242 embert, köztük gyerekeket, nőket, időseket és külföldi állampolgárokat is elrabolt október 7-én. A támadásnak több mint 1200 halálos áldozata van, és majdnem ötezer a sebesültek száma.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×