eur:
385.9
usd:
355.46
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Orosz BMP-2 lövészpáncélos. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Ilyen borzalmat még nem láttunk az ukrán fronton - videó

Az ukrajnai háború már sok hátborzongató eseményt produkált, de amit nemrég rögzített egy drón arra nem volt még példa.

Az X-en (korábban Twitter) jelent meg egy drónról készült videó. Ezen egy orosz BMP-2 lövészpáncélos forgolódik, de úgy hogy a vezető ügyet sem vet a közvetlen környezetében fekvő katonákra. Ennek a gondatlanságnak nem is lehetett más az eredménye, mint az, hogy a sajátjai közül tapos össze néhány szerencsétlent.

A videót egy ukrán felderítő drón készítette. A jelenetet elnézve szinte biztos, hogy a harcjármű vezetője, vagy nem volt kellően gyakorlott, vagy - ami még rosszabb - tudatmódosító szer hatása alatt állhatott. Arról már többször jelentek meg értesülések az interneten, hogy a harcba induló orosz katonák gyakran ittasak, vagy kábítószert használnak.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 20. 20:30
×
×
×
×