eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Wagner zsoldos csapat. Forrás:Twitter/Giorgi Revishvili
Nyitókép: Forrás:Twitter/Giorgi Revishvili

Brutális gaztettet követett el egy orosz zsoldos

Szörnyű kegyetlenséggel ölte meg saját húgát a Wagner csoport egyik zsoldosa.

Az 55 éves Oleg Grecskót korábban többszörös gyilkosságért ítélték súlyos börtönbüntetésre - írja az X-en publikáló Nexta. Ám kegyelmet kapott, miután önként jelentkezett a zsoldoscsapatba és Ukrajnába ment harcolni.

Hazatérése után vitába keveredett a testvérével és szörnyű dolgot művelt vele. Benzinnel leöntötte a nőt, majd felgyújtotta őt is és a házat is ahol laktak. A szerencsétlen nő a helyszínen belehalt borzalmas sérüléseibe. A gyilkost kórházba vitték mert megégtek a kezei.

Sajnos nem ez volt az első eset, hogy egy börtönből toborzott zsoldos hazatérte után gyilkolt volna. Korábban egész Oroszországot megrázta az az eset, amikor a Wagner egyik volt tagja hidegvérrel legyilkolt egy fiatal lányt és egy férfit, hogy kifoszthassa őket. Egy másik, fegyencből lett zsoldos pedig részegen randalírozott a falujában, majd baltával agyonverte a saját anyját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×