eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Wagner zsoldos csapat. Forrás:Twitter/Giorgi Revishvili
Nyitókép: Forrás:Twitter/Giorgi Revishvili

Brutális gaztettet követett el egy orosz zsoldos

Szörnyű kegyetlenséggel ölte meg saját húgát a Wagner csoport egyik zsoldosa.

Az 55 éves Oleg Grecskót korábban többszörös gyilkosságért ítélték súlyos börtönbüntetésre - írja az X-en publikáló Nexta. Ám kegyelmet kapott, miután önként jelentkezett a zsoldoscsapatba és Ukrajnába ment harcolni.

Hazatérése után vitába keveredett a testvérével és szörnyű dolgot művelt vele. Benzinnel leöntötte a nőt, majd felgyújtotta őt is és a házat is ahol laktak. A szerencsétlen nő a helyszínen belehalt borzalmas sérüléseibe. A gyilkost kórházba vitték mert megégtek a kezei.

Sajnos nem ez volt az első eset, hogy egy börtönből toborzott zsoldos hazatérte után gyilkolt volna. Korábban egész Oroszországot megrázta az az eset, amikor a Wagner egyik volt tagja hidegvérrel legyilkolt egy fiatal lányt és egy férfit, hogy kifoszthassa őket. Egy másik, fegyencből lett zsoldos pedig részegen randalírozott a falujában, majd baltával agyonverte a saját anyját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. december 8. 16:50
×
×
×
×