eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Ukrán katona páncélozott harcjárműből néz ki a kelet-ukrajnai Donyecki területen, a bahmuti fronton 2023. április 8-án.
Nyitókép: MTI/AP/Libkos

Brit harci járművet lőttek ki az oroszok Bahmutnál - videó

Egy FV103 Spartant lőttek ki Bahmutnál az orosz erők. Az ukrán személyzet kimenekült a járműből.

Az orosz haderő egy, az ukránok által ritkán használt FV103 Spartan páncélozott harcjárművet lőtt ki Bahmutnál.

Az esetről a Ukraine Weapons Tracker tett közzé videót a Twitteren. Ezen az is látszik, hogy az ukrán katonák ki tudtak jönni a járműből, megkönnyebbülten integetnek a kamerába.

Az FV103 Spartan harcjárműveket a brit hadseregtől szerelték le és közösségi gyűjtést rendeztek azért, hogy Ukrajnába kerülhessenek - írta még tavaly ősszel a 444.hu.

A Kárpáthír szerint a kilövése egyedül azért említésre méltó, mert nagyon ritka ez a jármű Ukrajnában, valószínűleg csak pár darabot kaptak belőle az ukránok.

Címlapról ajánljuk
Borzasztó szerencséje volt  - beszélt a túlélőről a verőcei polgármester a hajótragédia után

"Borzasztó szerencséje volt" - beszélt a túlélőről a verőcei polgármester a hajótragédia után

Fejsérülést, kulcscsontsérülést, sebeket, zúzódásokat szenvedett az a férfi, akinek sikerült kiúsznia a szombat éjjeli verőcei hajókatasztrófa után. A polgármester szerint hatalmas szerencséje is volt.

A német gazdaság vagy a válogatott pörög majd jobban az Eb-n?

A 2006-os labdarúgó-világbajnokságra tündérmeseként emlékeznek vissza Németországban, a válogatott bronzérme mellett a gazdasági hatások miatt is. Sokan hasonlóban reménykednek idén nyáron is, ám sok mindentől függ, hogy a tündérmese megismétlődik-e.

Marilyn Monroe-tól Billie Eilishig – Dívák és Ikonok a Magyar Zene Házában

Magyarország nemzetközi kulturális pozícióját mutatja, hogy a londoni Viktória és Albert Múzeum először Budapestre utaztatja nagy sikerű Dívák és Ikonok című kiállítását, amelyet a Magyar Zene Háza magyar művészek történeteivel, tárgyaival egészített ki – mondta Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár a tárlatot megnyitó beszédében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Kína megfenyegette a nyugati országokat: jön a megtorlás

Kína megfenyegette a nyugati országokat: jön a megtorlás

Kína jelezte, hogy az USA és az EU által bevezetett kereskedelmi korlátozások megtorlásaként dömpingellenes vizsgálatot indít az európai és amerikai vegyianyag-behozat területén. A kereskedelmi minisztérium vasárnap bejelentette, hogy vizsgálja a fogyasztói elektronikai és autóiparban széles körben használt hőre lágyuló polioximetilén-kopolimer behozatalát az EU-ból, az Egyesült Államokból, Japánból és Tajvanról.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×