eur:
393.23
usd:
368.05
bux:
66001.33
2024. április 24. szerda György
Michael Flatley Fotó: Twitter/Gala
Nyitókép: Twitter/Gala

Agresszív daganatos betegsége van Michael Flatley-nek

A Lord of the Dance ötletgazdáját meg kellett műteni, áll az Instagramján közöltekben.

A 64 éves sztepptáncos 1994-ben lett világhírű, amikor a Riverdance-szel lépett fel az Eurovíziós Dalverseny egyik betétprodukciójaként - írja a CNN.

A sikerre építve a hétperces számból egész estés előadást készítettek, mely a következő évben debütált Dublinban.

A munkáscsaládból származó, ír-amerikai Flatley ezután készítette el első saját show-ját, a Lord of the Dance-et, melyet később a Feet of Flames és a Celtic Tiger követtek a sorban. Több mint hatvan országban hatvanmilliónál is többen látták ezeket,

egymilliárd dolláros bevételt meghaladó jegyeladásokat hozva.

Flatley tavaly azért indított Lord of the Dance turnét, hogy a bevételekből Ukrajnát támogassa. A táncos kipróbálta magát a film világában is: 2018-ban thrillert írt és rendezett.

Instagramján a következő olvasható: "Kedves barátaink, egy személyes hírt kell veletek megosztanunk: Michael Flatley-nél a rák egy agresszív formáját diagnosztizálták. Műtéten esett át és nagyszerű orvosok kezelik. További mondanivalónk a hír kapcsán jelenleg nincs. Kérjük imáitokat és jókívánságaitokat. Köszönjük. Teamlord."

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×