eur:
393.48
usd:
364.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A Demokrata Párt elnökjelöltségére pályázó Joe Biden volt amerikai alelnök a vetélytársával, Bernie Sanders vermonti szenátorral tartott televíziós vitán a CNN hírcsatorna washingtoni stúdiójában 2020. március 15-én. Az elnökválasztást november 3-án tartják az Egyesült Államokban.
Nyitókép: MTI/AP/Evan Vucci

Elbocsátotta be nem oltott dolgozóit a CNN

Kiderült, hogy komolyan veszik a korábban kihirdetett zéró toleranciát az amerikai médiavállalatnál.

A CNN vezérigazgatójának alkalmazottaknak küldött tájékoztatója alapján a cégnél tényleg komolyan gondolták a zéró toleranciát azokkal szemben, akik nem oltatják be magukat, ebből derült ki ugyanis, hogy három alkalmazottat is kirúgtak, miután oltatlanul mentek dolgozni – írja a The Guardian cikke alapján a Telex.

Jeff Zucker, a médiacég vezetője amellett, hogy tájékoztatott mindenkit az elbocsátásokról, arra is ismételten felhívta a figyelmet, hogy azoknak,

akik az irodába vagy terepre mennek, és így találkoznak a munkatársaikkal, kötelező az oltás.

Azt is hozzátette, hogy ezekben az esetekben zéró toleranciát alkalmaznak. A CNN legtöbb irodájába önkéntes alapon már be lehet menni, az alkalmazottak harmada pedig már be is jár, de azt, hogy be vannak-e oltva, egyelőre nem ellenőrzik sehogy, az emberek lelkiismeretére van bízva a dolog. Ez egyébként Zucker szerint a következő hetekben lehet, hogy változik majd.

A CNN vezére emellett azt is kiemelte, hogy Atlantában, Washingtonban és Los Angelesben a maszkviselés is kötelező lesz majd.

A CNN irodáit a korábbi tervek szerint szeptember 7-én nyitották volna újra, de a teljes nyitás legalább októberig csúszik. Az Egyesült Államokban kötelezővé tette a koronavírus elleni védőoltás felvételét bejáró dolgozóinak a Google, a Facebook és az Uber. New Yorkban és Kaliforniában minden közszolgának be kell oltatnia magát, vagy ha ezt nem akarja, rendszeres tesztelésnek kell alávetnie magát.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×