eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
PASADENA, CA - FEBRUARY 11:  Donnie Wahlberg poses in the green room during the TCA Turner Winter Press Tour 2019 at The Langham Huntington Hotel and Spa on February 11, 2019 in Pasadena, California. 505702  (Photo by John Sciulli/Getty Images for Turner)
Nyitókép: John Sciulli – forrás: people.com

Donnie Wahlberg 2020 dollár jattot adott, leesett a pincérnő álla

Ki ismeri a 2020 dolláros jattkihívást? Az amerikai színész-zenész nemcsak hallott róla, hanem a jelek szerint nem fukar ahhoz, hogy beleálljon. Akár egy 35,27 dolláros szimpla ebéd után is.

November 7-én történt a dokumentált gáláns fizetés egy Massachusetts állambeli étteremben. Denise Andrews pincérnő igencsak meglepődött, amikor meglátta, hogy a 35,27 dolláros cechre 2020 dolláros borravalót hagyott a vendége – írja people.com.

A filmszínész Andy Wahlbergnél két évvel idősebb bátyja, Donnie is a show-bizniszben utazik, énekes, rapper, filmproducer és egykor ő maga is belekóstolt a színészetbe. Donnie Wahlberg aláírta a számlát és ráírta a #2020tipchallenge hashtaget, vagyis egy kihívás nevét, ami arról szól, hogy adjunk 2020 dolláros borravalót. Jövőre nyilván egy dollárral még bőkezűbbek lesznek a hashtag alá beálló gavallérok.

A plymouthi Marshland étterem tulajdonosa, Marty Finch elmondta, hogy „Donnie járt már itt többször, és mindig Denise-nél rendelt. Most is a szokásosat kérte, steaket grillezett spárgával és buggyantott tojással. Amikor elment, csak annyit mondott, »Denise, minden csodás volt, az asztalon hagytam a pénzt«. Denise mindig azt mondta róla, hogy vastag borravalókat ad, de amit most az asztalon talált, attól leesett az álla."

A meglepetés-borravaló igencsak megemelte a hangulatot az étteremben, és az is kiderült, hogy Denise méltó volt Wahlberg elismerésére, hiszen nem tartotta meg a cirkán egy havi fizetésnek megfelelő összeget, hanem bőven adott belőle a kollégáinak.

A tulaj arra is kitért, hogy az elmúlt nyolc hónapot a koronavírus-járvány okozta nehézségek miatt eléggé megszenvedte, pár hónapra be is csuktak. Ilyen helyzetben különösen igaz lehetett, amit Wahlberg nagylelkűségéről mondott: „Mindenki nagyon lélekemelőnek érezte, amit tett.”

Az eset kapcsán előkerültek az énekes korábbi bőkezűségei, úgy látszik, nem ragaszkodik a kerek évekhez. 2017-ben jó pár állammal délebbre, Marylandban 500 dollárral lepte meg a Waffle House pincérét, Észak-Karolinában, Charlotte-ban pedig egyszer 2000 dolláros borravalót hagyott ugyanennél az étteremláncnál. Ja, és hagyott ott mellé pár első sorba szóló és a backstage-belépésre is feljogosító koncertjegyet.

Most már biztos, minden pincér azt kívánja, hogy Donnie Wahlberg örökké éljen. De legalábbis 2100-ig. Az olyan szép kerek szám.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×