eur:
392.91
usd:
366.01
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Budapest, 2022. január 29. A MVM Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) Ügyfélszolgálat Észak-pesti Ügyfélszolgálati Iroda  bejárata a főváros XIII. kerületében, a Béke téren. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Égető kérdéseket igyekszik tisztázni az MVM

Továbbra is számos kérdés foglalkoztatja a lakossági fogyasztókat, ebben próbál most az MVM új formátumban segíteni.

Több videó is megjelent az MVM For You YouTube-csatornáján az elmúlt pár napban, amikben az ügyfelek legfontosabb kérdéseire igyekeznek válaszokkal szolgálni – írja a Porfolio.

Például arra is választ kaphatnak az érdeklődők, hogy mikor érkeznek a számlák azoknak, akik augusztus óta nem kaptak? Ebben a videóban elhangzik, hogy az energiaszámlákat érintő változások miatt folyamatosan, több lépcsőben fejleszti a szolgáltató a számlázási rendszereit. Megjegyzik, augusztus óta már több mint 11 millió számlát küldött ki az MVM az ügyfelek részére.

Azok a lakossági ügyfelek, akik az elmúlt időszakban még nem kaptak számlát, hamarosan egyszerre több számlát kapnak, amelyek fizetési határideje meg fog egyezni – hangzik el a tájékoztatóban.

Érdemes tehát az ügyfélszolgálat felkeresése előtt ezeket a videókat is megtekinteni a válaszkeresés során, valamint tájékozódni az MVM rezsicsökkentési aloldalán – jegyzi meg a gazdasági portál.

A napokban megjelent videók az alábbi kérdésekre adnak választ:

  • Diktálás vagy átalánydíj?
  • Érdemes-e váltani a felhasználási profilok (vegyes, fűtés) között?
  • Mi az a súlyozási kulcs?
  • Mit jelent a fogyasztási jelleggörbe a gázszámlázásban?
  • Mit kell tudni a nagycsaládosok számlázásáról?
  • Mikor kapják meg a többletkedvezményt a többgenerációs családi házban élők?
  • Hogyan tudják igénybe venni a társasházak a kedvezményes mennyiséget?
  • Mikor kapják számláikat a társasházak?
  • Kapnak-e fizetési kedvezményt az ügyfelek?
Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Már fizetni kellett a velencei belépésért

Már fizetni kellett a velencei belépésért

Több mint 113 ezren léptek be Velencébe csütörtökön, de csak töredékük vette meg a fejenkénti öteurós belépőjegyet - közölte Velence polgármesteri hivatala a városban bevezetett fizetős belépési rendszer első napján. Április 25. nemzeti ünnep volt Olaszországban, ezért az átlagosnál magasabb volt a látogatók száma.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×