eur:
396.3
usd:
369.98
bux:
70499.37
2024. június 25. kedd Vilmos

Már Spar-üzletekben is elérhetők a Zsidai Home ételei

A házhozszállítás mellett mostantól három budai szupermarketben is kaphatók a Zsidai Csoport éttermi minőségű készételei.

A Zsidai Home termékei a Kifli.hu online szupermarket mellett már megtalálhatóak a Spar MOM Park, Rózsadomb Center és a Rózsakert Bevásárlóközpont üzleteiben is – közölte a Zsidai Gasztronómiai Csoport.

A Zsidai éttermek, amelyek közel 40 éve szolgálják a magyar és a hazánkba látogató vendégeket, egy ideje már házhoz is szállítják az éttermi élményt. A vendégek kedvenc fogásait 95 százalékosra készítik el, a befejezés már a vevő dolga, az útmutatót követve néhány perc alatt stílusos, friss és forró étel kerülhet az otthoni vagy akár a munkahelyi asztalra, tányérra tálalva pont úgy, mint éttermeikben.

A Zsidai Home ételek elkészítésekor is friss és az étteremben is használt alapanyagokat használják fel és azonos korszerű, az éttermekben is használt technológiákat alkalmazzák.

Mostantól már a három Spar-üzletben is elérhető az egyre bővülő ételkínálat.

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Szakíthat Oroszország az egyik legszorosabb szövetségesével, súlyos tisztogatások zajlanak Ukrajnában – Ukrajnai háborús híreink kedden

Szakíthat Oroszország az egyik legszorosabb szövetségesével, súlyos tisztogatások zajlanak Ukrajnában – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az oroszok hagyományosan nagyon szoros kapcsolatot ápolnak a Balkánon fekvő Szerbiával, most azonban távolodni látszik egymástól a két ország. Bohdan Krotevics, az Ukrán Nemzeti Gárda őrnagya, az Azov-dandár megbízott parancsnoka egy hosszú Telegram-posztban kelt ki egy ukrán tábornok ellen, aki – állítása szerint – sokkal több ukrán katona halálát okozta, mint az orosz tábornokok. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfőn aztán leváltotta Jurij Szodolt, az ukrán egyesített erők parancsnokát. Az államfő ezen kívül kérte az államvédelmi testületek megtisztítását, miután egyre aggasztóbb vádakat fogalmaztak meg a szervezetek néhány tagja ellen – írja a The Guardian. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 25. 12:38
×
×
×
×