eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: theverge.com

Napokon belül érkezhet a Windows 11

Előreláthatóan a Windows 11-et fogja bemutatni a Microsoft június 24-én – legalábbis erről kezdett cikkezni a nemzetközi szaksajtó.

Mindenesetre a szoftvercég közzétett egy részleteket nem taglaló, videokonferenciára szóló meghívót a jövő hétre - írta a Világgazdaság. A The Verge és a PC World közben már kalóz forrásból származó képeket is közölt az új Windows 11-ről, és néhány várható újdonságról adtak közre videót - azzal a megjegyzéssel, hogy ezek még nem véglegesek, és ha be is mutatják a Windows 11-et a napokban, még az is változhat valamelyest a végleges bevezetésig.

Jelenleg a világon használt számítógépek 78 százalékán használják a Windows 10 operációs rendszert, Európában pedig még nagyobb, 83 százalékos ez az arány. Az egyébként „kivezetett”, vagyis már semmiféle támogatást nem kapó Windows 7 továbbra is meglehetősen népszerű, a StatCounter adatai szerint világszerte még mindig a számítógépek körülbelül 16 százalékán található meg.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×