eur:
390.63
usd:
366.28
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Fél napon át fanyéllel és fűrészlappal verte volt barátnőjét – képek, videó

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 59 éves férfival szemben, aki nem tudta elfogadni, hogy a barátnője szakított vele, ezért rendszeresen felkereste és többször is bántalmazta, majd egy ilyen alkalommal életveszélyes sérüléseket okozott neki.

A vádirat szerint a vádlott 2019 őszén intim viszonyt alakított ki a sértettel, aki ebben az időben egy X. kerületi lakóházban élt. A vádlott a következő hónapokban hetente több alkalommal is meglátogatta a nőt, akivel azonban egyre erőszakosabban bánt, szidalmazta, többször megpofozta, illetve megtépte a haját. Erőszakos viselkedése miatt a sértett végül megszakította a kapcsolatot a vádlottal, aki azonban ezt nem fogadta el, továbbra is rendszeresen felkereste a nőt a lakásán, és volt, hogy féltékenységében bántalmazta is őt.

Az egyik ilyen alkalommal, 2020. június 15-én hajnalban a vádlott ismét megjelent a X. kerületi lakóháznál, ahol az udvaron vitázni kezdett a sértettel. Ennek során megragadta a nő haját és a földre rántotta, többször megütötte, majd a hajánál fogva a földön húzta. A sértettnek ezután sikerült beszaladnia a lakásába, a férfi azonban ide is követte őt, és csak akkor távozott, amikor a sértett közölte vele, hogy rendőrt hív. A helyszínre érkező rendőrök értesítették a mentőket, akik a sértettet kórházba szállították. A sértett a bántalmazás során könnyebb sérüléseket szenvedett.

A vádlott 2020. július 31-én késő este ismét elment a sértetthez, aki azonban még nem volt otthon. A vádlott leemelte a bejárati ajtón lévő láncot, illetve lakatot, majd bement a lakásba és ott várt a nőre. Amikor a hazaérkező sértett a lakásba lépve ezért felelősségre vonta a vádlottat, szóváltás alakult ki közöttük, ami ismét a nő bántalmazásáig fajult. A vádlott ezt követően, kisebb-nagyobb megszakításokkal, több mint fél napon át bántalmazta a sértettet.

Ennek során puszta kézzel, egy fanyéllel, illetve egy kézi fűrész lapjával is ütlegelte a nőt, majd egy nála lévő tapétavágó késsel fenyegette, később pedig a nő fejét a nyakánál fogva egy szekrényhez ütötte. Amikor a vádlott észlelte, hogy a sértett a bántalmazás során komolyabban megsérülhetett, elhagyta a lakást, a sértett pedig kórházba ment, ahol ellátták a sérüléseit.

A nő által elszenvedett fejsérülések életveszélyesek voltak.

A Fővárosi Főügyészség az 59 éves férfit könnyű testi sértés vétségével, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban.

Az ügyhöz kapcsolódó alábbi felvételen a 2020. június 15-ei bűncselekmény napján a vádlott látható, ahogyan megközelíti, később pedig elhagyja a X. kerületi lakóházat, majd megérkeznek a mentők.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kiderült, hogy állnak idén a magyarok a lakásfelújításhoz

Kiderült, hogy állnak idén a magyarok a lakásfelújításhoz

Kedvezőbbé vált a felújítás, építés lehetőségének a megítélése a lakosság körében, de nem terveznek sokkal többen felújítást 2024-ben - állapította meg friss reprezentatív online kérdőíves felmérése alapján az Impetus Research. Tízből három magyar tervez valamilyen felújítást vagy bővítést otthonában, többségük 500 ezer forint alatti értékben, míg az új építkezésben gondolkodók aránya mindössze 4 százalék.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×