eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Nyitókép: Pixabay

Aljas csalók jelentette veszélyre figyelmezteti ügyfeleit az OTP Bank

A különösen is rafinált adathalászok ellen azoknak van a legnagyobb esélyük, akik jól ismerik a magyar nyelv szabályait.

Magyartalan kifejezéseket tartalmazó, nyelvileg botladozó levelekkel bombázzák adathalászok az OTP Bank ügyfeleit - figyelmeztet a pénzintézet.

Az érintetteket a csalók adatfrissítésre kérik, így az óvatlan ügyfelek maguk kínálják tálcán adataikat illetéktelen kezekbe.

A mostani adathalász levél tárgya mindig az alábbi: "Fwd: kérem teljesítse kérését #"

A levél küldője az info@each.com.au vagy a webmaster@each.com.au cím, ezeket a leveleket azonnal, olvasás és válasz nélkül törölni kell - kéri a bank, hozzátéve, a netbankba csak a hagyományos módokon lépjenek be az ügyfelek a továbbiakban is, ne gyanús linkeken keresztül, a csalók ugyanis a netbankhoz hasonló felületet is kialakítottak már, ahol már játszi könnyedséggel elszedhetik a kívánt adatokat.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×