INFORÁDIÓ 
2020. február 25. kedd
Mátyás

futónő

budapest

rendőr

Megint futónőre támadtak Budapest külvárosában

Megint futónőre támadtak Budapest külvárosában

Infostart

A XVI. kerületi Veres Péter úton történt az eset, a futónő lélekjelenléte mellett egy arra kószáló rendőrautó mentette meg a helyzetet.

A Blikk szerda reggel - a Ripost alapján - írt arról, hogy dr. Tímár Klára évek óta szokásos futóútvonalán (XVI. kerület, Veres Péter út) edzett, de eddig nem történt hasonló vele, mint múlt csütörtökön este 10 óra tájban.

Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy autóval követik. Az édesanya szerint az idegen férfi segítségkérést színlelve próbálta megállítani az üres utcán, de ő gyanút fogott, így nem lassított le. A következő utcában megint ott volt a Hyundai, sofőrje meg akarta állítani az asszonyt, tudakolva, hogy van-e férje.

Klára ekkor gyorsan betárcsázta a férjét telefonján, és kihangosította a történéseket, ám a férfi kisvártatva újra elállta az útját Klárának, kiszállt az autóból, és Klára felé indult, hogy berántsa az autóba.

"A férfi erre megállt előttem, majd azt hajtogatta, hogy csak beszélgetni akar. Megfordultam, hogy elfussak visszafelé, amikor teljesen véletlenül megjelent egy rendőrautó" - ez mentette meg a futónőt, aki megjegyezte a kocsi rendszámát.

Klára azt szeretné, ha a futók sosem futnának fülhallgatóval a fülükben.

Ismert, 2018 októberében a hétszeres magyar bajnok ultrafutóra, Makai Viktóriára támadtak rá pár száz méterre az otthonától: brutálisan megverték, orális szexre kényszerítették és megpróbálták megerőszakolni. 2013-ban pedig Gyurik Krisztina (†36) esett áldozatául a soroksári gyilkosnak.

Nyitókép: Pixabay.com
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018