eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: pixabay

Tragédiával végződött az otthonszülés

A rendőrség is nyomozást indított az ügyben.

Kétszáz kilométert vezetett egy 35 éves nő Miskolcról Budaörsre, hogy dúláknál hozza világra gyermekét. Az újszülött azonban nem sírt fel – írja a Bors.

A dúlák értesítették az egyik, koraszülött-mentésre szakosodott céget, ám a szolgálat sem tudott segíteni, csak a kisfiú halálának beálltát tudta megállapítani.

A sokkos állapotban lévő nőhöz riasztották a mentőket. A kismamát be is szállították az egyik fővárosi kórház szülészetére, ahol megkapta az alapvető ellátást. Egy nappal később haza is engedték.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt. A nyomozók szakértők bevonásával keresik a választ többek között arra a kérdésre, hogy kórházi körülmények között megmenthették-e volna a kisfiú életét, illetve pontosan mi okozta a gyermek halálát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×