eur:
393.74
usd:
365.01
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Barcelona, 2017. március 18.Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó a róla elnevezett Arnold Classic Europe nemzetközi testépítőversenyen Barcelonában 2018. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Enric Fontcuberta)
Nyitókép: MTI/EPA/Enric Fontcuberta

Megérkezett Andy Vajna temetésére a hollywoodi sztár

Arnold Schwarzenegger magángépe szerda este landolt Ferihegyen. Délelőtt 11 órakor kezdődik a szertartás a Fiumei Úti Sírkert 19-es parcellájában, amelynek környéke már megközelíthetetlen.

Szerda délután már állt, bár ekkor még félmagasságban volt az a 200 négyzetméteres díszpavilon a Fiumei Úti Sírkert 19-es parcellájában, amelynek környéke ma reggeltől már megközelíthetetlen. Csak a meghívottak juthatnak át a biztonsági őrök gyűrűjén, hogy ott lehessenek a hosszú betegség után elhunyt Andy Vajna búcsúztatásán és temetésén - írja a Blikk.

Arnold Schwarzenegger magángéppel érkezett Budapestre, repülője szerda este landolt Ferihegyen.

"Andy Vajna Hatalmas sikereket ért el pályafutása során, ő az amerikai álom megtestesítője – mondta Schwarzenegger a Fókusznak a reptéren. – Kemény ember volt, akkor is véghezvitte, amit eltervezett, ha mások azt mondták, kudarcra van ítélve.

Nagyobb filmeket készített Hollywoodban, mint a nagy stúdiók. Emellett nagy szíve is volt, ezért is szerettem őt"

- tette hozzá Schwarzenegger, aki beszédet mond a zárt körű állami temetésen.

A Miniszterelnökség kérte fel a Fiumei Úti Sírkertet kezelő Nemzeti Örökség Intézetét Andy Vajna állami temetésének bonyolítására, az esemény biztosításáért pedig a Köztársasági Őrezred és a Kormányőrség felel. Várhatóan alacsony kordont vonnak majd a 19-es parcella köré - értesült a Blikk.

Andy Vajna 2013. nyarán volt az InfoRádió Arénájának a vendége

A hazai filmgyártás felfuttatásáról szőtt terveiről beszélt. A filmipar megújításáért felelős kormánybiztos akkor azt mondta, bár az utóbbi években készültek forgatókönyvek, de mindegyikből hiányzott valami, ami miatt nem támogatta volna saját vagyonából.

A teljes beszélgetés megtekinthető az interjúról készült alábbi videókban:

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Te is 8-tól 5-ig dolgozol? Könnyen lehet, hogy ez nagy gond

Te is 8-tól 5-ig dolgozol? Könnyen lehet, hogy ez nagy gond

A távmunka és a rugalmas munkavégzés egyre szélesebb körű elterjedésével egy új kifejezés, a chronoworking is megjelent a munka világában, ami lényegében azt írja le, hogy az adott munkavállaló – amennyiben lehetősége van rá – munkaidejét a bioritmusához igazítja (legyen szó korán kelő pacsirtákról vagy éjszakai baglyokról), vagyis olyan napszakban dolgozik, amikor energiaszintje és koncentrációs képessége arra a legmegfelelőbb. A chronoworking lehetőségének biztosítása a munkáltatónak is megéri, hiszen a bioritmusának legjobban megfelelő időszakban dolgozó munkavállaló produktívabban látja el feladatát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×