eur:
393.17
usd:
367.88
bux:
65949.18
2024. április 24. szerda György
Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a Miért jönnek a hollywoodi sztárok és produkciók Magyarországra? című háttérbeszélgetés után Budapesten, a Magyar Nemzeti Filmalap székházában 2017. február 7-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Andy Vajna budapesti temetésén Arnold Schwarzenegger mondhatja a beszédet

Lapértesülés szerint Andy Vajna budapesti temetésén Arnold Schwarzenegger mond beszédet.

Arnold Schwarzenegger hamarosan Budapestre utazik, mivel felkérték, hogy mondjon beszédet a csütörtöki temetésen. Ők nem csak kollégák voltak, hanem majdnem 30 évig nagyon jó barátok is, így érthető, hogy őt kérték fel – mondta a Blikknek Vajna egyik jó barátja.

Andy Vajna korábban több interjúban is elmondta, hogy Hollywoodban több, életre szóló barátságot is kötött. Schwarzeneggerrel az 1990-es Total Recall – Az emlékmás című film forgatásán ismerkedtek meg, barátságukon pedig sem az évek, sem a távolság nem változtatott.

A színész többször meglátogatta Magyarországon Vajnát, tavaly ősszel a producernél vendégeskedett, halálhíre megdöbbentette a sztárt.

Schwarzenegger az elsők között búcsúzott barátjától a producer halálának napján.

Andy nagyon jó barátom volt, egyben Hollywood egyik forradalmasítója - írta. Ő bebizonyította, hogy nincs szükség nagy stúdiókra ahhoz, hogy olyan filmeket hozzon össze, mint például a Terminátor 2 vagy a Total Recall. Andynek hatalmas szíve volt, ő volt az egyik legnagylelkűbb ember, akit valaha ismertem. Hiányozni fog. Mélyen együtt érzek a családjával – adta hírül közösségi oldalán Schwarzenegger.

A lap információja szerint a kormány képviselője, valamint a filmszakma is méltatja majd a múlt vasárnap elhunyt producert.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×