eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Barcelona, 2017. március 18.Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó a róla elnevezett Arnold Classic Europe nemzetközi testépítőversenyen Barcelonában 2018. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Enric Fontcuberta)
Nyitókép: MTI/EPA/Enric Fontcuberta

Schwarzenegger Pesten biciklizett Andy Vajna temetése után

A Városligetből posztolt Instagram-oldalára.

Arnold Schwarzenegger Andy Vajna temetésére jött Magyarországra csütörtökön, ahol beszédet is mondott. Pénteken a vársoban bicajozott egyet, és posztolt is az Instagram-oldalára egy képet.

Mint hozzá írta, az élet lényege az egyensúly, "a 0 fok sem állít meg abban, hogy kihagyjam a szokásos reggeli kerékpározásomat, ahogy a fitnesz iránti hűségem sem akadályozhat meg abban, hogy ne zéró kalóriás, hanem valódi, finom süteményt egyek".

A posztot a hvg.hu szúrta ki.

Korábban a Balatonon borozgatott, és gyakran kerékpározik is a fővárosban, de kellemetlen pillanatokat is élt már át, amikor egy túlzsúfolt Andrássy úti luxusüzletbe akart bemenni, de nem engedték. Ezekben a hónapokban a Terminátor következő (6.) részének forgatása miatt járkál Budapestre.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×