eur:
368.42
usd:
345.21
bux:
48217.24
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
A Covid-19 járvány miatt bezárt Ikea áruház Barcelonában 2020. március 25-én. Az Ikea multinacionális bútorokgyártó vállalat bejelentette, hogy a járvány miatt ideiglenesen csökkenti az alkalmazottai számát. Ez a spanyolországi dolgozóinak 83-át érinti.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Fulladásveszély miatt hív vissza egy terméket az IKEA

Az IKEA arra kéri minden olyan vásárlóját, aki BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot vásárolt, hogy ne használja tovább a terméket és vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék teljes vételárát.

A biztonság kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért elővigyázatosságból visszahívja a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot (cikkszám: 10526506) fulladás veszélye miatt – olvasható a vállalat keddi sajtóközleményében.

Mint írják, az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat.

Mindezek ellenére az skandináv cég tudomására jutott, hogy a játékon lévő kis szegecsek kilazulhatnak, ami

fulladásveszélyt okozhat, különösen kisebb gyermekeknél,

ezért visszahívja a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot.

A BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot bármelyik IKEA áruházba visszavihető, és a vásárló visszakapja a teljes vételárát. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×