eur:
393.78
usd:
368.33
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pexels.com

Rákay Philip bizonyítékokkal állt elő, miszerint a baloldal hónapok óta hazudik – videó

Rendkívüli bejelentést tett a kommunikációs szakember a közösségi oldalán.

Rákay Philip pár órával korábban a Facebook-oldalán úgy fogalmazott: „kezemben a bizonyíték: a baloldal hazudott arról, hogy kik és mire küldték a dollárokat. Azt mondták, hogy az amerikai dollárok nem kampányra, hanem kultúraváltásra érkeztek. De hazudtak!” Azt is jelezte, egy videóban mutatja be a bizonyítékait.

A kommunikációs szakember a 15 órakor megjelent videóban kifejtette, van egy képernyőmentése Korányi Dávidék (Action for Democracy) honlapjáról, ami bizonyítja, a baloldal hónapok óta hazudik arról, hogy pontosan kitől és mire érkezett az ismert 3 milliárd forintnyi dollár. Bemutatta, hogy az Action for Democracy honlapjának a korábbi mentései még teljesen más oldalra mutatnak, viszont az adománygyűjtő felület megmaradt – számolt be a Mandiner.

Rákay Philip a videóban – állítása szerint – hazugságokat leplezett le, mivel: az adománygyűjtő honlap a baloldali szereplők állításainak a szöges ellentétét mutatja. Egyrészt kiderült, hogy milyen felhívással kérte az AfD, hogy adakozzanak: az adománykérő oldal szövege szerint „az idei választás a legkritikusabb választás, amit a világ valaha látott s a demokrácia sorsa ezen a választáson és az Orbán féle diktátorok megállításán múlik”.

A kommunikációs szakember bemutatta azt is, hogy bár 3 014 643 717 forintnyi adományról tudni, a honlap szerint csak 11 darab adományozás történt. Mindez Rákay Philip szerint azt jelenti, hogy adományonként 274 millió forint jött be az AfD felé, ami nem összeegyeztethető a Márki-Zay féle magyarázattal, miszerint csak mikroadományok érkeztek.

A fentieken túl leleplezte a baloldal azon állítását is, miszerint csak magyar útlevélszámmal, azaz állampolgársággal lehetett felajánlásokat tenni. Az internetes felületen az adakozás opciónál ugyanis sehol se kértek ilyesmi adatot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×