eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Black small home or hotel safe with keypad.
Nyitókép: M-Production/Getty Images

RTL: egy közszereplőt kompromittáló felvételek kerülhettek elő Schadl György páncélszekrényéből

Új információ szivárgott ki a Magyar Bírósági Végrehajtó Kar elnöke ellen folyó büntetőeljárásból.

Kompromittáló adatokat találtak az egyik közéletben szereplő személyről a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott vezetőjénél, Schadl Györgynél tartott házkutatáson – értesült az RTL Híradó.

"Egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek” – a tv-csatorna állítása szerint ez áll az ügyészség összefoglalójában.

A két fénykép a feltételezések szerint egy borítékban került elő Schadl György hálószobájának páncélszekrényéből

tavaly november elején.

A képek mellett állítólag kinyomtatott üzenetek és két DVD is volt a páncélszekrényben, amelyekre egy közszereplő vezetéknevét írták fel. Ezeket is bűnjelként vették jegyzőkönyvbe. Schadl György előbb azt mondta, hogy nem tudja, mi van a DVD-ken, később viszont azt mondta, hogy a DVD-ken üzenetváltások vannak kimentve. Az ügyészség szerint a lefoglalt boríték egy közéleti személyre nézve kompromittáló adatokat és feltehetően kompromittáló videofelvételt is tartalmaz – állítja az RTL.

Az RTL Híradó megkereste azt a közszereplőt, aki azt mondta, hogy nem ismeri Schadl Györgyöt, se ő, se más soha nem zsarolta meg, és nem tudja elképzelni, hogy róla kompromittáló felvétel készült volna.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 21:46
×
×
×
×