eur:
394.29
usd:
370.35
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Aradszki András, a KDNP képviselője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 18-án.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Koronavírus – Ötven intenzíven töltött nap után jelentkezett a kórházból az országgyűlési képviselő

Aradszki András, a KDNP országgyűlési képviselője koronavírus-fertőzés következtében került intenzív osztályra, most már a rehabilitációja folyik.

„Ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát” – hívja fel a figyelmet a vakcina fontosságára a közel másfél hónapja kórházban fekvő, de már gyógyuló Aradszki András az Érdi Híreknek adott nyilatkozatában.

Az országgyűlési képviselő elmondta: nehéz, embert próbáló heteken van túl.

„Istennek hála, már a gyógyulás útján járok – mondta Aradszki András. – (...) Az orvosok most rehabilitációs intézetben fejezik be ötvennapos intenzíven eltöltött gyógyításomat. Legyenek nagyon óvatosak, elővigyázatosak, mert ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát. Én pedig igyekszem mielőbb haza!”

Megköszönte az áldozatos munkát többek között az egészségügyi dolgozóknak – orvosoknak, nővéreknek, gyógytornászoknak, a pszichológusnak –, akik mind segítették a felépülését.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×