eur:
393.9
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: police.hu

Magyar nő is van Európa legkeresettebb szökevényei között

Az Europol legújabb kampányában a tagországok rendőri szervei összesen 22 EU állam legkeresettebb női bűnözőjét körözik.

Az EU bűnüldöző szervének új kampányában szereplő bűnözőket olyan súlyos bűncselekmények miatt keresik, mint a gyilkosság, a drogkereskedelem, a csalás, a lopás és az emberkereskedelem.

A kampány célja, hogy minél többen keresse fel a szervezet honlapját, a tapasztalatok ugyanos azt mutatják, hogy minél többen látják a keresett szökevényeket, annál nagyobb az esélye, hogy sikerül őket kézre keríteni.

A körözöttek között van egy magyar nő is.

Dudás Ildikót, a Veszprémi Törvényszék és a Győri Ítélőtábla ítélete alapján bűnsegédként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt körözik, mivel a rá kiszabott 6 év fegyházbüntetését nem kezdte meg. Dudás 2010 tavaszától 2012 áprilisáig bűntársaival – különös tekintettel az élettársára – kereskedett speed, valamint ecstasy típusú kábítószerekkel a Balaton környéki lokálokban és rendszeresen fogyasztotta is a szereket. A körözött nő és élettársa nemcsak a különböző szórakozóhelyeken, hanem gyermekeik jelenlétében, napközben az otthonukban is használták a fenti szereket, továbbá volt olyan alkalom, amikor a kábítószer átvételekor kiskorú gyermekeik is jelen voltak.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×