eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Lucz Dóra a női kajak egyesek 200 méteres versenyének előfutamában a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Sea Forest Kajak-kenu Pályán  2021. augusztus 2-án. Lucz Dóra bejutott a középfutamba.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Lucz Dóra és Kopasz Bálint futamgyőztesként döntős

Varga Ádám is ott lesz a fináléban.

Női kajak 200 méteren Lucz Dóra futamát megnyerve került a keddi fináléba. Kárász Anna nyolcadik lett, így nem lesz ott a döntőbe.

Férfi 1000 méteren két magyar lesz a döntőben: Kopasz Bálint magabiztos versenyzéssel, nagy fölénnyel nyerte meg futamát, Varga Ádám pedig második lett saját középdöntőjében.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a  magyar válogatott a stadionba, vonulnak a szurkolók

Megérkezett a magyar válogatott a stadionba, vonulnak a szurkolók

Bő másfél órával a 15 órakor kezdődő mérkőzés előtt megérkezett a magyar válogatott a kölni stadionba. Vonulnak a szurkolók a központból a stadion felé.

Most Ukrajnának is jól jönne, ha jönne a gáz az orosz-ukrán vezetéken

Az Ukrajna ellen indított orosz háború nyomán az EU egy sor szankciót hozott Moszkvával szemben, de nem tiltotta meg a földgázexportot, amit néhány ország ki is használ. Az év végén azonban lejár az Ukrajnán keresztül haladó tranzitot szabályozó szerződés, de európai illetékesek arról tárgyalnak, hogyan lehetne fenntartani a szállításokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×