eur:
395.07
usd:
368.74
bux:
69803.98
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Berlin, 2013. november 5.2013. november 5-én készült kép a brit nagykövetség berlini épületéről. Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) volt munkatársától, Edward Snowdentől származó dokumentumok alapján a berlini kancellári hivataltól és a Reichstagtól, a német parlament alsóházának épületétől alig néhány száz méterre álló brit nagykövetség tetőterében lehallgató központot működtet a brit kormány kommunikációs figyelőszolgálata, a GCHQ. (MTI/EPA/Michael Kappeler)
Nyitókép: 2013. novemberében készült kép a brit nagykövetség berlini épületéről. (MTI/EPA/Michael Kappeler)

Ott hagyott hátizsák miatt kiürítették a berlini szurkolói zónát a nyitómeccs előtt

Azért hagyhatták ott, mert túl nagy volt ahhoz, hogy bevigyék. A4 a maximális méret. A szigor nagy.

Gyanús hátizsákot találtak Berlinben, kiürítették a labdarúgó-Eb fővárosi, Reichstag-környéki szurkolói zónáját, egy embert őrizetbe vettek kevéssel a labdarúgó-Eb nyitómérkőzése előtt, amelyet egyébként Münchenben tartanak - írja az Index a Bildre hivatkozva.

A területet tűzszerész kutya segítségével vizsgálták át.

Beate Ostertag, a berlini rendőrség szóvivője így nyilatkozott: „biztonsági okokból egy lezárt területet hoztunk létre. A csomagot most vizsgálják. Az is lehet, hogy valaki azért nem vitte be a szurkolói zónába, mert a táska nagyobb az engedélyezett A4-es méretnél”.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 18. 13:08
×
×
×
×