eur:
393.19
usd:
362.72
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Berlin, 2013. november 5.2013. november 5-én készült kép a brit nagykövetség berlini épületéről. Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) volt munkatársától, Edward Snowdentől származó dokumentumok alapján a berlini kancellári hivataltól és a Reichstagtól, a német parlament alsóházának épületétől alig néhány száz méterre álló brit nagykövetség tetőterében lehallgató központot működtet a brit kormány kommunikációs figyelőszolgálata, a GCHQ. (MTI/EPA/Michael Kappeler)
Nyitókép: 2013. novemberében készült kép a brit nagykövetség berlini épületéről. (MTI/EPA/Michael Kappeler)

Ott hagyott hátizsák miatt kiürítették a berlini szurkolói zónát a nyitómeccs előtt

Azért hagyhatták ott, mert túl nagy volt ahhoz, hogy bevigyék. A4 a maximális méret. A szigor nagy.

Gyanús hátizsákot találtak Berlinben, kiürítették a labdarúgó-Eb fővárosi, Reichstag-környéki szurkolói zónáját, egy embert őrizetbe vettek kevéssel a labdarúgó-Eb nyitómérkőzése előtt, amelyet egyébként Münchenben tartanak - írja az Index a Bildre hivatkozva.

A területet tűzszerész kutya segítségével vizsgálták át.

Beate Ostertag, a berlini rendőrség szóvivője így nyilatkozott: „biztonsági okokból egy lezárt területet hoztunk létre. A csomagot most vizsgálják. Az is lehet, hogy valaki azért nem vitte be a szurkolói zónába, mert a táska nagyobb az engedélyezett A4-es méretnél”.

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvény Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×