eur:
393.98
usd:
355.64
bux:
0
2024. augusztus 20. kedd István
Nyitókép: Facebook/Ferencvárosi Torna Club

Több mint ötven országban százmilliók láthatják a Fradi mai edzőmeccsét

Pascal Jansen csapata az angol West Ham Uniteddel játszik Ausztriában.

A Ferencváros labdarúgócsapata ma délután négy órától az Európa Konferencia-liga tavalyi győztesével, az angol West Ham Uniteddel játszik felkészülési mérkőzést Kitzbühelben. A találkozó Magyarországon és Nagy-Britanniában nem kerül képernyőre, világszerte azonban több mint ötven országban közvetítik – írja az ulloi129.hu.

A mérkőzést 300 forintért élőképes közvetítésen keresztül lehet követni a meccsjegy.fradi.hu oldalon, ahol később is visszanézhető az összecsapás.

A portál hozzáteszi: a meccset műsorra tűző 56 ország összlakossága két és fél milliárd fő, ami a Föld népességének harminc százaléka. Mint megjegyzik,

még soha nem volt ilyen elérése az FTC bármelyik korábbi edzőmérkőzésének.

Európában a Balkánon és Skandináviában lehet követni a meccset, ahogy az Egyesült Államokban, Kanadában és számos dél-amerikai országban is. Közvetítik még Afrikában (Tanzániától Zambiáig), Ázsiában (például Örményországban, Szingapúrban, Malajziában, Bruneiben), valamint Óceániában is.

Ami pedig a televíziós társaságokat illeti: a Balkánon a Sportklub, Amerikában az ESPN/Disney, Japánban és Kanadában a DAZN, Afrikában a kínai StarTimes, míg az arab országokban a katari Bein közvetíti a Ferencváros és a West Ham mai meccsét.

A londoni klub játékoskeretének értékét 463,5 millió euróra (181,7 milliárd forintra) becsüli a Transfermarkt szakportál, míg a Ferencvárosét 58 millió euróra (22,7 milliárd forintra) taksálja az oldal.

Címlapról ajánljuk

kutatás
A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon

A magas társadalmi státusz és a jó anyagi helyzet kevésbé fontos szempont a magyar embereknek a párkeresésnél, a többség inkább a figyelmességet, az érzelmi intelligenciát és a hűséget részesíti előnyben – mondta az InfoRádióban Bojár Ábel, az Opinio Institute kutatási igazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×