eur:
390.47
usd:
364.74
bux:
68180.38
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
A Vasas játékosai örülnek a női röplabda Extraliga döntőjének harmadik, Vasas Óbuda - Swietelsky-Békéscsaba mérkőzésén a Vasas Folyondár utcai sportközpontjában, Budapesten 2023. május 6-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Vasas nyerte a női röplabda-bajnokságot

A Vasas Óbuda megvédte címét a női röplabda Extraligában, miután a döntő harmadik, szombati mérkőzésén harmadszor is legyőzte a Békéscsabát, lezárva ezzel a párharcot.

A fővárosi együttes az első meccset 3-1-re, a másodikat és a harmadikat 3-0-ra nyerte meg. A piros-kékek magyar csapattól csak egyszer - az alapszakaszban Békéscsabán - kaptak ki a 2022/23-as szezonban.

A Vasas újabb sikerével továbbra is hibátlan a hazai sorozatokban a tavaly nyáron kinevezett görög vezetőedzővel, Jannisz Atanaszopulosszal: az angyalföldiek tavaly és idén is dupláztak, azaz a bajnoki cím mellett a Magyar Kupát is elhódították, a négy döntőből háromszor a BRSE-t legyőzve.

Legutóbb - 2016-ban és 2017-ben - épp a most ezüstérmes Békéscsaba volt képes két egymást követő idényben megnyerni mindkét sorozatot, akkor mind a négy fináléban a Vasast legyőzve.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Záporoznak a fontos adatok - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Nincs ma hiány piacmozgató gazdasági eseményekből: délelőtt sorra érkeztek a GDP adatok az EU-s országokból, illetve közzétették az eurózóna inflációs és növekedési adatát is, ami alapján elmondható, hogy a térség gazdasága az első negyedévben az elemzői várakozásokat meghaladó növekedést mutatott az előző negyedévhez képest - ennek ismeretében megmaradhat a júniusi kamatvágá esélye. Eközben tovább dübörög a gyorsjelentési szezon, kedvezőtlen számok érkeztek többek között a Volkswagentől. Egyelőre csak visszafogott mozgásokat lehet látni az európai tőzsdéken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×