eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán
Gareth Bale (hátul) walesi csatár, a Real Madrid futballsztárja a Tottenham Hotspur labdarúgóklub Newcastle United elleni mérkőzését nézi Londonban 2020. szeptember 27-én, az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján. Bale-t egy évre adta kölcsön a Real a Tottenhamnek.
Nyitókép: MTI/EPA/AFP pool/Daniel Leal-Olivas

Hollywoodi sztár győzködi a visszatérésre Gareth Bale-t

Ryan Reynolds színész klubjába, az ötödosztályból a negyedosztályba feljutott Wrexhambe csábítanák a sztárt egy utolsó szezonra.

Gareth Bale az év elején jelentette be visszavonulását: a walesi válogatott egykori kapitánya ekkor Los Angeles FC futballistája volt, de korábban a Real Madrid, a Tottenham és a Southampton színeiben is focizott - írja a Sky News.

A Wrexham észak-walesi klub, tizenöt év után jutott vissza a negyedosztályba szombaton a Boreham Wood ellen aratott 3-1-es győzelmét követően.

A klub tulajdonosa Ryan Reynolds mellett Rob McElhenney színész, aki megosztott a Twitteren egy videót, melyben Bale gratulál az eredményhez.

"Helló Rob, gratulálni szeretnék neked a kinevezésedhez és mindenért, amit a Wrexhammel csináltok" - hangzik el Bale videójában, amihez McElhenny a következőket fűzte hozzá: golfozzanak egyet, amit ő aztán nem azzal tölt majd, hogy megpróbálja a Wrexhambe hívni a focistát egy utolsó szezonra.

Bale azt válaszolta: "Attól függ, milyen pálya...", mármint a golfpálya, majd Ryan Reynolds is beszállt a beszélgetésbe azzal, hogy "egy profi golfpályát borotválok Rob hátába, ha adsz egy szezont a Wrexhamnek".

Brian Cameron, Wrexham polgármestere a győzelem után úgy nyilatkozott, hogy a klub jövője fényes.

"Városunk egész közösségét egy emberként hoztátok össze, olyan emlékeket hoztatok létre, amelyek egy életre szólnak mindenki számára, kiváló inspirációt adtatok a wrexhami fiataloknak, valamint azt a leckét, hogy soha ne adjuk fel" - írta a klubnak címzett levelében.

Címlapról ajánljuk
Életmódváltás: hirtelen és gyökeresen tilos – mondja a szakorvos

Életmódváltás: hirtelen és gyökeresen tilos – mondja a szakorvos

Az egészségtelen életmóddal összefüggő betegségek a XXI. századra nagyobb társadalmi és gazdasági problémát jelentenek, mint az összes fertőző betegség együttvéve – hívja fel a figyelmet a Magyar Életmód Orvostani Társaság, Az életmódhoz társult betegségek közé tartozik az elhízás, a metabolikus szindróma, a 2-es típusú cukorbetegség, a sztrók, a magas vérnyomás, a szívinfarktus, a vastagbélrák, a depresszió és a csontritkulás is.

Rejtélyes történetű képeket állít nyilvánosság elé a Virág Judit Galéria

Munkácsy Mihály nagyméretű, Randevú az ablaknál című olajfestménye, Czigány Dezső 1920 körül készült Csendélete, valamint Kondor Béla Apáca és a pap című képe is látható a Virág Judit Galéria aukciós kiállításán. A tárlatot október 14-ig lehet megtekinteni. Az InfoRádió Virág Judit galériatulajdonost kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×