eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Ádám Martin ünnepel gólja után a Magyarország Észtország felkészülési mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 23-án.
Nyitókép: Mónus Márton

Ádám Martin jókor „hegyezte a fejét”

A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-s győzelmet aratott a Puskás Arénában az észtek ellen, felkészülési mérkőzésen. A főszereplők közül nyilatkoztak néhányan.

Bolla Bendegúz: „Mélységi beindulásokra alapoztunk, ez helyenként be is vált, de még meglátjuk, hogy mi lesz a taktika hétfőn. Nagyon boldog voltam, majd nagyon csalódott a meg nem adott gólom miatt. Sokat dolgoztam, már azért is, hogy a kezdőben legyek. Végül az a lényeg, hogy nyertünk, fontos ez a bolgárok elleni találkozó előtt.”

Ádám Martin, a gólszerző: „Nagyon vártam már ezt a gólt, sokat dolgoztam érte. Kalmár Zsoltnak jó kis lövése volt, éreztem, hogy hegyeznem kell a fejemet. Éreztem, hogy nem les, kérdezték a többiek, hogy les volt-e, mondtam, hogy nem. Jó mérkőzés volt, de nem volt tökéletes a játékunk. Ezen még dolgoznunk kell.”

Kalmár Zsolt: „Már nagyon érett a gól, hiszen sok helyzetünk volt. Gyakoroltuk ezt a figurát, örülök, hogy ezzel nyertünk. A játékunk működött, de több labdát kell szereznünk az ellenfél térfelén.”

Marco Rossi szövetségi kapitány: „Voltak jó kezdeményezéseink, de túl sok ki nem kényszertett hibát követtünk el. Próbáltak a védelmünk mögé ívelni és megszerezni a lepattanókat. Erre figyelnünk kell, ami leginkább koncentráció kérdése.”

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Indiában pénteken kezdődött meg a világ legnagyobb általános választása, amelyen közel 1 milliárd választásra jogosult adhatja le a szavazatát. A rendkívüli méretek miatt ezt a szokásosnál sokkal hosszabb időkeretben bonyolítják le, összesen hat héten keresztül zajlik a voksolás, eredményekre csak júniusban lehet majd számítani. A döntés nem könnyű, ugyanis számos olyan tényező van, amely befolyásolhatja a választók döntését. Elemzésünkben összeszedjük, hogy mi motiválhatja most az indiai szavazókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×