eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: paksifc.hu

Bognár György ismét az NB I-ben

Egy nappal Waltner Róbert menesztése után Bognár Györgyöt nevezték ki a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC vezetőedzőjének.

A zöld-fehér klub honlapjának keddi beszámolója szerint a 61 éves szakember 270 nap után tért vissza a csapathoz, amelyet 2020 szeptembere és 2022 májusa között irányított úgy, hogy ebben az időszakban messze a legtöbb gólt szerezte a Tolna vármegyei együttes.

Bognár az előző szezon után a másodosztályban szereplő MTK Budapestnél dolgozott, majd októberben közös megegyezéssel bontott szerződést a fővárosi klubbal.

A Paksi FC 19 forduló után 23 ponttal a hetedik helyen áll az OTP Bank Ligában és szombaton a Mezőkövesdet fogadja majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×