eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kreiss Fanni tőrvívó a magyar olimpiai vívóválogatott nyílt edzésén a tatai edzőtáborban 2021. július 12-én. A küldöttség július 15-én kel útra a japán főváros felé a szövetségi kapitányt helyettesítő sportigazgató, Boczkó Gábor vezetésével. A koronavírus-járvány miatt 2020-ról 2021-re halasztott ötkarikás játékokat július 23. és augusztus 8. között rendezik.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Gyermeket vár a magyar olimpikon

A hétvégén tartotta esküvőjét Kreiss Fanni.

Gyermeket vár, emiatt kihagyja a most indult szezont a jelenlegi elsőszámú hazai női tőrvívó, Kreiss Fanni.

A szövetség oldalának híre szerint a tokiói olimpián is részt vett női tőrválogatott legjobbja - aki egyéniben 15., csapatban hetedik lett a japán fővárosban - és a korábbi válogatott tőröző, Hári Máté a hétvégén kötött házasságot. A 32 éves Kressi Fanni babát vár, negyedik hónapos terhes, ezért a következő hónapokban a vívás a háttérbe kerül a számára, de később visszatérést tervez.

"A koronavírus miatt csak a közvetlen rokonok, ismerősök voltak ott a polgári szertartáson, és a lagzi is elmaradt. Reméljük, egyszer majd bepótoljuk" - mondta a hunfencing.hu oldalnak. "Természetesen most a születendő kisbabánk a legfontosabb, de ha minden jól megy, akkor szeretnék visszatérni a pástra, a párizsi olimpia a terveim között szerepel. Igaz, az ezzel kapcsolatos értékrend most átalakuló félben van..." - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×