eur:
392.25
usd:
366.79
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Twitter

Félbeszakították a torna-vb-t, járványügyi egységek foglalták el a csarnokot

Fertőzöttet találtak a Japánban zajló világbajnok résztvevői között, azonnal leálították a versenyt, és jött a fertőtlenítés.

A japánok nagyon komolyan veszik a koronavírus elleni védekezést, és most a Kitakjúsúban zajló torna-világbajnokságon még magasabb fokozatba kapcsoltak. Bár a vb „buborékban” zajlik, a többszörösen tesztelt, minden nap ellenőrzött résztvevők között fertőzöttet találtak, s emiatt szerdán félbeszakították a férfiak selejtezőjét – írja a magyarnemzet.hu.

A program leállt több mint egy órára, védőfelszerelésbe öltözött személyzet érkezett, hogy a csarnokban fertőtlenítsen. A szereket alaposan kezelésbe vették, így természetesen a nyújtóra és a gyűrűre is felkapaszkodtak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×