eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Christian Fassnacht, a Young Boys játékosának gólja és Dibusz Dénes, az FTC kapusa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 4. fordulójában játszott Ferencváros - Young Boys visszavágó mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. augusztus 24-én. Ferencváros-Young Boys 2-3, így az FTC 6-4-es összesítéssel alulmaradt svájci riválisával szemben, ezzel ősszel az Európa-liga csoportkörében szerepelhet.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Felemás érzésekkel nyilatkoztak a Ferencvárosnál a keddi vereség után

Peter Stöger vezetőedző és Dibusz Dénes értékelte a mérkőzést és a csapat szereplését.

A Ferencváros hazai pályán is 3-2-es vereséget szenvedett a Young Boystól, így a svájci csapat kettős győzelemmel, 6-4-es összesítéssel jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe, míg a magyar bajnok az Európa-liga főtábláján szerepelhet.

Ez lesz sorozatban a negyedik szezon, hogy magyar csapat is érdekelt az egyik európai kupasorozat főtábláján, a Ferencváros pedig egymás után harmadik alkalommal küzd majd ősszel: 2019-ben és idén az Európa-ligában, tavaly a Bajnokok Ligájában.

Az Európa-liga csoportkörének sorsolását pénteken rendezik.

Peter Stöger összességében elégedett

"Általában négy gól elég szokott lenni a továbbjutáshoz, ebben a párharcban viszont ez kevés volt. Túl könnyű gólokat engedtünk az ellenfelünknek, az első félidőben nagy erőt kellett invesztálnunk abba, hogy visszajöjjünk a meccsbe, így egy kicsit elfáradtunk a végére. Összességében azért elégedett vagyok a teljesítményünkkel, de ez most nem volt elég ahhoz, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörébe jussunk" - értékelt Peter Stöger, a Ferencváros vezetőedzője.

Budapest, 2021. augusztus 24.
Ryan Mmaee, az FTC második góljának szerzője (k) a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 4. fordulójában játszott Ferencváros - Young Boys visszavágó mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. augusztus 24-én.
MTI/Illyés Tibor
BRyan Mmaee, az FTC második góljának szerzője (k) a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének 4. fordulójában játszott Ferencváros - Young Boys visszavágó mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. augusztus 24-én.
(MTI/Illyés Tibor)

Dibusz Dénes: itt már nem fér bele egy pici hiba sem

"Ugyan sikerült hárítanom a 11-est, de sajnos már nem igazán volt esélyünk a gólra. Nagy munkát tett bele a csapat a meccsbe, az első félidő várakozáson felüli, szenzációs volt, ahogy a hangulat is. A második félidőre úgy jöttünk ki, hogy nincs aki ezt elvehetné tőlünk, de sajnos nem tudtuk megtartani a labdákat. Ami az első játékrészben működött, az a másodikban már nem, az ellenfél pedig egy kis hibát kihasználva egyenlített. Ez már olyan volt, mintha a Bajnokok Ligája csoportkörében játszottunk volna, nem fér bele a legapróbb hiba sem. Azonban én büszke vagyok a csapatra a négy párharcot tekintve, ezt sikerként kell megélni még akkor is, ha most csalódottak vagyunk" - fogalmazott a kapus Dibusz Dénes.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×