eur:
369.22
usd:
344.69
bux:
48117.93
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Nikolics Nemanja (Chicago Fire), az év férfi labdarúgója a díjjal az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Nikolics Nemanja visszatér a válogatottba, ha…

A Mol Fehérvár 27-szeres válogatott, 32 éves csatára visszatérne a magyar labdarúgó-válogatottba, és erről meg is állapodott Marco Rossi szövetségi kapitánnyal.

Nikolics Nemanja még 2018-ban, a Chicago Fire játékosaként mondta le a válogatottságot, de amióta a télen hazaszerződött a Mol Fehérvárhoz, már beszélt arról, hogy nem zárkózik el attól, hogy újra válogatott legyen, és Marco Rossi szövetségi kapitány is nyitott volt a 32 éves csatár lépésére.

Kiderült, hogy noha korábban megfontolt döntést hozott, amikor lemondta a válogatott szereplést, hazatérése után, a Fehérvár Diósgyőr elleni mérkőzése előtt találkozott Marco Rossival Telkiben, és hosszan beszélgettek.

"Rengeteg kérdése volt, amit megválaszoltam neki, és én is érdeklődtem sok mindenről, amire neki voltak válaszai. Elmondta, egyeztetett a klubom vezetőedzőjével és olyan fehérvári szakemberekkel, akik a fizikai állapotomról számoltak be neki. Megkapta azokat az eredményeket, amik bizonyítják, hogy az egyik legjobb mutatókat produkálom a meccseken. Elmondta, szeretne rendszert váltani, szüksége van egy olyan csatárra, akit ebben a rendszerben használni tud, illetve aki – ha védekezőbb felfogású a stratégia – bármikor bevethető. Bevallom, nekem erre volt szükségem. Sosem követeltem be magam a kezdőbe, de ha esélyem sincs a játékra, ha nincs helye a stílusomnak, akkor miért erőltessünk bármit is?” – mondta a csakfoci.hu portálnak a csatár, aki a Fehérvárban a visszatérése óta hat bajnokin két gólt szerzett.

Végül abban állapodott meg Nikolics Marco Rossival, hogy ha megfelelő állapotban lesz, akkor a jövőben számít rá.

„Abban maradtunk, hogy ha a következő kerethirdetésnél úgy látja, hogy válogatott szintű a formám, és én is úgy ítélem meg, hogy az aktuális állapotom megfelelő ehhez a szinthez, akkor visszatérek. Aztán jött a vírus és a kerethirdetés elmaradt…” – mondta Nikolics.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Jelentősen emelkedtek a tőzsdék múlt héten, miután az amerikai törvényhozók elfogadták az amerikai adósságplafonról szóló törvényjavaslatot. Az ázsiai piacok nagyrészt emelkedtek hétfőn, miután Joe Biden hétvégén aláírta az amerikai adósságplafonról szóló törvényt. Ezzel szemben európai tőzsdék a múlt pénteki rali után iránykereséssel kezdték ezt a hetet, és az USA-ban is csak minimális elmozdulások látszanak. Mindeközben az olajárakra is érdemes figyelni, amelyek felpattantak azt követően, hogy Szaúd-Arábia további napi egymillió hordóval csökkenti a kitermelést, és további termeléscsökkentést ígért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×