eur:
394.98
usd:
371.91
bux:
66300.14
2024. április 16. kedd Csongor
A győri Nora Mörk (j) a női kézilabda Bajnokok Ligája hatodik fordulójában játszott Győri Audi ETO KC - Brest Bretagne (francia) mérkőzésén a győri Audi Arénában 2017. november 18-án.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Eldőlt a Győr világklasszisának sorsa

Elhagyja a Győrt, és nyáron a a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatához igazol Nora Mörk.

A térdsérülésből lábadozó jobbáltövő azt mondta, örül, hogy megszületett a megállapodás a román együttessel: két évre a CSM Bucuresti játékosa lesz.

"Megkönnyebbültem, hogy biztos a jövőm.

Nagyon jó ajánlatot kaptam, jobbat, mint Győrben,

de nem a pénz miatt éreztem kihagyhatatlannak a lehetőséget. Őrülten jó csapat formálódik Bukarestben, amelynek minden esélye meglehet a Bajnokok Ligája-győzelemre. Szerintem itt lesz a legjobb esélyem a végső győzelemre” – mondta a norvég Tv2-nek Nora Mörk, a nyilatkozatot a Nemzeti Sport Online szemlézte.

„Szép időszakot töltöttem a Győrnél, de a sérüléseim után megváltozott valami.

Marasztaltak, de előbb szerettek volna újra a pályán játszani látni, de úgy éreztem, nekem már nem kell semmit bizonyítanom.”

Elárulta, hogy a világ legjobb csapatai mind ajánlatot tettek neki. „Sok jó ajánlat érkezett, Európa négy-öt legjobb együttese is szeretett volna a soraiban tudni. Amikor a sérülésem alatt kicsit elkezdtem magamban is kételkedni, jó megerősítést jelentett, hogy ilyen sok helyről akarnak. Nemcsak arról van szó, hogy az olimpia előtt egy évvel klubot váltok, hanem egy új kezdet, egy új irány is következik a karrieremben, amire már szükségem volt.”

Mörk hozzátette, várja, hogy Neaguval és Lekiccsel játszhasson együtt.

A Győr korábban bejelentette, hogy szerződtette a bukaresti csapattól Amanda Kurtovicot, aki Mörk válogatottbeli poszttársa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Belső égésű motorok betiltása: erős EU-s intelem érkezett

Belső égésű motorok betiltása: erős EU-s intelem érkezett

Thierry Breton, az EU egységes piacért felelős vezetője figyelmeztette az európai autóipari cégeket és a tagállami kormányokat, hogy még jelentős változásokra van szükség ahhoz, hogy az EU 2035-ig teljesíteni tudja a zöld megállapodással és az elektromos járművekkel kapcsolatos célkitűzéseket. A „szükséges kiigazítások” szükségességét hangsúlyozva Breton arra figyelmeztetett, hogy a Green Deal céljainak elérése több mint végrehajtási utasítás, azzal kell foglalkozni, hogy segítsék, támogassák a projektek megvalósulását.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×