eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Rage Against The Machine, Zack De La Rocha, Tim Commerford, Brad Wilk, Tom Morello, Vaartkapoen (VK), Brussels, Belgium, 06/02/1993. (Photo by Gie Knaeps/Getty Images)
Nyitókép: Forrás: Getty Images

Mégsem jön Európába a sztárzenekar, mert feloszlott

Újra megszűnt a Rage Against The Machine, elmaradnak az európai koncertek.

Nem pótolja korábban lemondott turnéállomásait és lényegében újra feloszlott a Rage Against The Machine (RATM). Erről a zenekar dobosa, Brad Wilk írt az Instagramon, aki nem akarta tovább hitegetni a rajongókat. Wilk szerint

ugyan felröppentek arról hírek, hogy a RATM valamilyen formában pótolja az énekes, Zack de la Rocha lábsérülése miatt lemondott korábbi koncertjeit, de a zenekar már biztosan nem fog élőben fellépni.

A dobos egyúttal elnézést is kért azoktól, akik eddig reménykedtek a koncertek pótlásában - írja a Telex.

A Rage Against The Machine még 2020 februárjában jelentette be, hogy újra összeáll és világ körüli turnéra indul. A Covid-járvány miatt aztán végül csak 2022-ben indult el a turné, de a chicagói állomáson Zack de la Rocha lába megsérült, ezért lemondták az összes későbbi európai fellépést is. A zenekar a környéken Bécsben, Prágában, Krakkóban és Zágrábban is fellépett volna abban az évben.

Ez már a harmadik alkalom, hogy a Rage Against the Machine feloszlik.

Sejthető volt, hogy valami megint nincs rendben a zenekar háza táján abból, hogy a zenekar Rock and Roll Hírességek Csarnokába beiktatásán csak a gitáros, Tom Morello jelent meg a négy tagból. Morello akkor el is mondta, a zenekar tagjai a beiktatás elfogadásáról és az intézményről is más véleményen vannak.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×