eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész felolvas Kozma Orsi koncertjén a Müpában (Művészetek Palotája) 2017. augusztus 25-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Kern András először el sem hitte Woody Allen üzenetét, most válaszolt neki - videó

Azt hitte, csak egy összevágott videóról van szó, hitetlenkedve fogadta a köszöntést.

Az Infostart is beszámolt róla korábban, hogy Woody Allen Oscar-díjas színész, rendező videóüzenettel köszöntötte Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt annak apropóján, hogy nemrég volt 40 éves évfordulója a Játszd újra, Sam! című, Woody Allen műve alapján készült színdarabnak, amely azóta is a színpadon van, és ugyanúgy Kern András a főszereplő.

A hollywoodi legenda akkor gratulált magyar kollégájának, és azt kívánta, hogy 20, 40 vagy akár még 60 éven át folytassa ezt a munkát.

Kern András most a Tények Plusznak adott interjút mindezekkel kapcsolatban - írta meg a HVG. A színművész szerint a gesztus nagyon megható volt, szép és felemelő. Nagyon nagy dolognak tartja, hogy egy ilyen nívós színész, rendező, író üzent neki.

Először azt hitte, csak egy összevágott videóról van szó, amit az egyik filmjéből emeltek ki és újraszinkronizálták.

Ám végül megtudta, hogy az üzenet valódi, és neki szól. Azért is tartja nagy dolognak, mert amennyire ő tudja, Woody Allen nem az a haverkodós típus.

Kern András egyúttal válaszolt is amerikai kollégájának: „Meg voltam hatódva és még sokan. Ez egy kicsi ország, most mindenki napokig erről beszél majd, mert nagyon sokan imádnak ám téged itt. Úgyhogy nagyon köszönöm ismét." Viszont kívánta a 20, 40 vagy akár 60 éves folytatást, így neki is lesz még bőven dolga vele.

Végezetül a Casablancából sokak által ismert idézettel zárta üzenetét: "I think this is the beginning of a beautiful friendship".

A Tények Plusz Kern Andrással készült interjúját itt tekintheti meg:

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×