eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
LOS ANGELES, CA - JULY 14: Bruce Willis attends the Comedy Central Roast of Bruce Willis at Hollywood Palladium on July 14, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Rich Fury/Getty Images)
Nyitókép: Rich Fury/Getty Images

Bruce Willis egészségi okok miatt nem színészkedik többé

A családja jelentette be a hírt.

A 67 éves Bruce Willisnél afáziát diagnosztizáltak, ezért felhagy a színészkedéssel, írta meg több amerikai lap is a színész családjának közleményére hivatkozva. Az afázia egy nyelvi zavar, amely az írási, beszéd- és nyelvértési képességeket is erősen befolyásolhatja.

Stroke, baleset, agydaganat vagy egyéb betegség következtében alakul ki. Az afáziás betegek nagy része mindent tud és ért, csak nem tud megfelelően válaszolni - olvasható az aphasie.hu oldalon.

"Bruce csodálatos támogatóinak, mint család szerettük volna megosztani, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, és nemrég afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire" – idézte a Telex a család Instagram-bejegyzését. Hozzátették, Willis "visszavonul a karrierjétől, ami olyan sokat jelentett neki".

A posztot felesége, Emma, volt felesége, Demi Moore és az összes gyereke aláírta.

Rumer Willis, a színész lánya bejegyzésében nem tért ki arra, hogy mi okozta apja afáziáját.

A 67 éves Bruce Willis, az elmúlt ötven év egyik leghíresebb és legtöbb filmben szereplő mozisztárja az 1985 és 1987 között futó A simlis és a szende című tévésorozattal futott be. A Die Hard-akciófilmek hős New York-i rendőre, John McClane volt az egyik leghíresebb szerepe, de emlékezetes volt a Ponyvaregényben, a Hatodik érzékben és Az ötödik elemben nyújtott alakítása is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rumer Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×